Uudised

Kristina kogemuslugu: ei tohi karta ning alla anda | TEEVIIT.EE

Noorteinfoportaal Teeviit tegi loo Karjääristuudio saatejuhi Kristina Lauritsaga, kes on ka muidu väga aktiivne ning inspireeriv noor. Küsis noorteinfoportaali Teeviit sisuloome tiimi koordinaator Maris Praats.

Milline teekond on Sul olnud?

Mu teekond on olnud kindlasti väga kirju ja põnev – täis erinevaid kogemusi ja seinast seina töökohti – alates laost kuni ABB värbamistiimini välja. Eriti südamelähedane on mulle olnud töö noorte ja lastega. See pisik sai mul alguse kunagi TORE’st, kus läbisin ka TORE tugiõpilase põhikoolituse. Tänu sellele õnnestus mul hiljem saada ka laagrikasvataja osakutse tase 4 tunnistus ja see on mulle andnud võimaluse olla malevates rühmajuht. Lühikest aega olin tööl ka lasteaias. Seetõttu on mul eriti hea meel, et Karjääristuudios paneme ka väga suurt rõhku just noortele suunatud materjali osas.

Kuidas oled jõudnud tänase ametini?

Esimene kokkupuude Karjääristuudioga oli mul üldse siis, kui olin praktikal ABBs – tegime nendega koostöös mõned videoklipid. Juba siis jäid nad mulle silma oma ägeda tiimiga ja tundsin, kuidas ka minu mõtted liiguvad nende missiooniga samas suunas. Hakkasin neid sotsiaalmeedias jälgima ja seal märkasingi saatejuhi kohale töökuulutust, kandideerisin ja läbisin õnneks konkursi edukalt. Naudin hetkel väga seda, mida teen!

Loe pikemalt Teeviit.ee portaalist!

Milline tööpakkumine kõnetab sind?

  Stockmann
  Seesam kindlustus
  Swedbank
  Rahva Raamat
  Nortal
  Ellex Raidla
  Apotheka
  Elering
  DS Smith
  Scoro
  Tallink
  Elron
  Telia
  LHV
  DPD Eesti
  ABB

  Fookuses | VÄRBAMINE

  Fookuses | SPETSIALIST VASTAB

  Masina 22, Tallinn 10144, Eesti
  +372 58 727 673
  info@karjaarileht.ee
  www.karjaarileht.ee

  TÖÖANDJALE
    Liitumine ja värbamisteenused
    Karjääristuudio ja videoteenused

  •  Võta meiega ühendust
  •  Miks luua tööandja karjäärileht?

  •  Tööandja videotutvustuse loomine

  Sinu ettevõte või organisatsioon võiks olla esindatud Karjääristuudios? Kirjuta meile stuudio@karjaarileht.ee